Persoonlijke en professionele ontwikkeling met korte, praktische Masterclasses

Drie online trainingen over drie fundamentele thema’s in ons leven,
persoonlijk en professioneel.

Heb je geen tijd voor lange en intensieve sessies, maar wil je toch aan jezelf werken?
Dan zijn deze korte en praktische trainingen wat je nodig hebt.

Tele(r)evolutie:

“Het Nieuwe Werken” dateert uit vorig millennium. Het betekent meer dan ‘flexibel werken’. Er is een toenemende vraag naar flexibele, zelfstandige medewerkers met digitale kennis. Ontdek in deze Masterclass de belangrijkste principes.

Focus en productiviteit

Je krijgt gemiddeld 3000 prikkels per dag. Denken dat je ‘overprikkeld’ bent is dus een understatement. Al deze prikkels hebben een invloed op je focus en productiviteit. Tijd voor verandering! In deze Masterclass leer ik je om in ‘flow’ te werken.

Welzijn en geluk

We zijn allemaal op zoek naar geluk, maar weinigen van ons weten wat we echt nodig hebben. In deze Masterclass formuleer ik een antwoord op de vaak voorkomende vraag “hoe kan ik (weer) gelukkig worden en wat heb ik daarvoor nodig?”

Over de Masterclass

Ik heb deze korte en praktische Masterclass zelf samengesteld. Voor de inhoud keek ik naar de meest voorkomende vragen en thema’s bij meer dan 2000 klanten. Al meer dan 25 jaar begeleid ik hen op zowel persoonlijk als professioneel niveau. 

Je wilt graag de volgende stap in je leven zetten, maar je hebt niet altijd de motivatie, energie of tijd om eraan te beginnen.

Met deze Masterclass gun je jezelf een snelle start. Je leert de basistheorie en leert aan de hand van praktische oefeningen hoe je de leerstof toepast in je eigen leven.

De webinars zijn on-demand, je kan ze dus kijken wanneer het jou best past.

Recensies

Wil je je leven en werk organiseren volgens je focus en kernwaarden, maar slaag je daar niet in? Start met Fabienne Claeys’ executive business coaching.
Karin Van Hoecke
Program Manager KBC
Ik voelde een verschil in hoe ik met mezelf omga. De efficiënte technieken maken het mogelijk om gemakkelijk verschillende projecten te beheren en toch efficiënt te zijn. En privé is er kalmte.
Katia Mouvet
Manager F&B Brussels Airport
Haar coaching heeft de grootste impact op mij heeft gehad sinds jaren. Ik ben nu veel tevredener met mijn werken ik heb meer tijd om aan mijn kerndoelen te werken.
Catherine Herssens
Capability Building Manager Unilever
Enorm verhelderend, verfrissend en zelfs bevrijdend. Haar brede set van uitdagingen, te maken keuzes, afspraken en praktische tips confronteert je met de manier waarop je werkt en leeft.
Stijn Deelen
Retail Sales Director AB Inbev